Geri

Mobil Araçlar İçin Sıcaklık ve Nem Takibi

Retmon EMS sayesinde, üreticiler, dağıtıcılar ve gıda sektörüne hizmet eden diğer tedarikçiler, ham madde depolarını, üretim tesislerini, depolama alanlarını ve mobil araç içi sıcaklık ve nem değerlerini tek bir ara yüz üzerinden gerçek zamanlı takip edebilmektedir. Bu sayede, eşik değerine ulaşılmış yerlere daha hızlı müdahale edebilmek ve geri dönülemez zararları telafi edebilmek mümkündür.

DCT-210, mobil araçlar için uygun tasarlanmış, montaj aparatlarıyla istenilen yere monte edilebilmektedir. Gıda sevkiyat araçlarının ısı ve nem takibi oldukça önemlidir. Gıdalar taşınırken bozulmaması adına ortam parametrelerinin takibi yapılması gereklidir. Sensörlerimiz sayesinde bu takibi sağlayıp, standartların korunmasına yardımcı oluyoruz.

Retmon Isı ve Nem Takip Sistemi, anlık ve geçmişe dönük veriler sayesinde araçlarınızı kontrol altında tutar. İstenmeyen ortam değişikliklerine karşı sizi uyarır. Sıcaklık ve nem değerlerinin bütün süreçlerde izlenmesini sağladığı gibi, depo ve frigorifik kasa kapılarının hangi anlarda açıldığını ve kapandığını raporlayabilir.